Søg jobbet

Leder du efter en læreplads, hvor du får bred erfaring og kommer hele vejen rundt om dit fag? Så er lærlingeforløbet hos Kemp & Lauritzen en no-brainer. Vi har et struktureret forløb og masser af gode oplevelser klar til dig.

Få branchens bedste håndelag

Du behøver ikke starte ud som et naturtalent for at ende som en af de dygtigste i din branche. Vi er en af de største virksomheder for lærlinge i Danmark, og vi har mange års erfaring i at forme fremtidens teknikere.

I alt er vi

250

Lærlinge i Danmark

- Heraf

56

voksenlærlinge

Vi er stolte af alle vores lærlinge. Man er aldrig for gammel til at lære, så uanset om du er 16 eller 46, kan du blive en knalddygtig tekniker hos os.

”Jeg kan godt lide, at jeg har fået lov til at prøve så meget forskelligt. Det betyder bare, at jeg har kunnet specialisere mig endnu mere.”

- Søren Damsted Gundersen
Kemp & Lauritsen - Søren - Lærling

Ingen Karate Kid uden Mr. Miyagi

Bag enhver dygtig fagperson står der altid en erfaren coach, som giver sin viden videre, støtter og guider. Hos Kemp & Lauritzen får du 2 – det betyder, at du igennem hele dit forløb har både en mentor og en lærlingeansvarlig, og vi har lagt tid og energi i at udvælge, træne og uddanne dem.

01

Mentor

Din mentor er en garvet svend, som har min. 5 års erfaring, og som giver dig alt den praktiske og faglige viden, som du skal bruge ude på pladsen. Det er din mentor, som viser dig, hvor værktøjet er, og hvordan du bruger det, og sørger for, at du altid er på rette spor. Det er også mentoren, som sikrer, at sikkerheden er i top igennem forløbet.

02

Lærlingeansvarlig

Den lærlingeansvarlige følger dig i hele din læretid samt har det overordnede ansvar for dit lærlingeforløb og sikrer sig, at kvaliteten af din uddannelse er på plads. Derfor har den lærlingeansvarlige også styr på skoleophold, eksamener, ansættelsesforhold og sygdom.

Bag enhver dygtig fagperson står der altid en erfaren coach

Jeg lærer hele tiden. Og det sker, mens jeg arbejder, for jeg prøver hele tiden nye ting. Det gør, at jeg har fundet ud af, hvad jeg gerne vil, når jeg står med svendebrevet.

– Frederik

Vælg din retning

Du finder alle tekniske spidskompetencer hos os, og du kan vælge samtlige fagområder inden for el, VVS, køl og ventilation.

Kemp & Lauritsen - Find din retning som lærling

Mød en af Kemperne

Klik dig ind på dit fagområde og få en fornemmelse af din kommende hverdag.
Her kan du også se, hvilke aktuelle jobs vi har inden for dit fagområde.

Kemp & Lauritzen A/S Roskildevej 12 DK-2620 Albertslund +45 4366 8888 kl@kemp-lauritzen.dk CVR-nr 57471719

CO2 neutral