Kemp & Laurtizen - Beregnere og BIM / IKT-koordinatorer
Kemp & Laurtizen - Beregnere og BIM / IKT-koordinatorer

Beregnere og BIM / IKT-koordinatorer

– beregn eller tegn nogle af Danmarks største og fedeste projekter

Se ledige stillinger

Vi står foren nogle af vores største projekter nogensinde. Men før installationsarbejdet kan begynde, skal der lægges et knivskarpt budget, udarbejdes udførlige plantegninger og indkøbes alle de materialer, vores teknikere skal bruge. Det er her du kommer ind i billedet.

Beregner – kom med ud til kunderne

Som beregner er det dig, der lægger budget for hele projektet og dernæst køber de nødvendige materialer hos leverandørerne. Du sikrer også at dokumentationen er på plads, og at vi overholder det budget, som kunden har fået lovning på.

Det gør beregnere sådan set også de fleste andre steder. De er til gengæld sjældent med ude hos kunderne for at forhandle budgetter på plads – men det er de altså hos os. Du får altså både lov til at nørkle med Excel-ark og inventarlister, samtidig med du er med inde over projektstyringen og budgetteringen.


BIM / IKT-koordinator

Som BIM / IKT-koordinator tegner du de 3D-modeller, som er udgangspunkt for hele projektet. Det er dine plantegninger, som montørerne står med i hånden, når de er ude hos kunden og skal installere vores løsninger.

Men det er ikke kun projektledere og teknikere, du får lov til at imponere med dine kreative løsningsforslag – du får også mulighed for at være med ude hos kunden. På den måde får du en dybere forståelse for deres behov, og får lov til at sparre med dem om mulige løsninger. Det giver en helt ny dimension på arbejdet, som man ikke får i lignende BIM / IKT-stillinger.

Bliv en af ’Kemperne’

Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Store muligheder

Stor virksomhed. Store muligheder.

Du træder ind i Danmarks største installationsvirksomhed. Vi har ingen planer om at give den titel fra os. Derfor er vi i Kemp & Lauritzen altid på udkig efter potentiale, og vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden, og til at tilbyde dig kurser og karriereplanlægning, der matcher dine ambitioner.

Kemp & Lauritzen A/S Roskildevej 12 DK-2620 Albertslund +45 4366 8888 kl@kemp-lauritzen.dk CVR-nr 57471719

CO2 neutral